Boekingen

Een betrouwbaar korps met een professionele uitstraling, dát is Drumfanfare Michaël. U kunt met DFM  een viervoudig Nederlands Kampioen uit de hoogste divisie van de Koninklijke Nederlandse Muziekorganisatie (KNMO) bij uw evenement betrekken. DFM scoorde goed op de afgelopen vijf edities van het officieuze wereldkampioenschap voor muziekkorpsen; het WMC in Kerkrade. DFM staat bij jury’s bekend om de bijzondere combinatie van strakke discipline en zeer goede muzikale prestaties, zowel marcherend als concerterend. 

Claudia de Breij

“Bijzonder om te zien hoe gezellig het in de coulissen is en dat Drumfanfare Michaël vervolgens toch met strakke blikken op het podium staat.”

 

Muzikale partner voor elke evenement

DFM weet bij elk evenement de gepaste toon aan te slaan en denkt mee waar mogelijk. Zo is ze al jaren de muzikale partner van de gemeente Nijmegen en Stichting de 4Daagse. De vereniging is veel gevraagd voor optredens tijdens jaarfeesten, streetparades en corso’s. Taptoe organisaties in Nederland en Duitsland, zoals Ellwangen en Sassenberg programmeren Drumfanfare Michaël jaarlijks. 

Boek Drumfanfare Michaël nu!

Ook voor uw evenement kan DFM een passend voorstel doen. Lopend, concerterend, een serenade of een combinatie hiervan – wij denken graag met u in mogelijkheden en stellen een programma samen vanuit onze uiteenlopende repertoires. Neem direct contact met ons op via: boekingen@drumfanfare-michael.nl